Regeringsdelegaties uit alle delen van de wereld komen in Den Haag samen om hun verplichtingen ten aanzien van het bestrijden van corruptie te bevestigen. Ook zullen ze discussiëren over nieuwe strategieën om corruptie aan te pakken. Hivos en Transparency International (TI) hebben in samenwerking met een aantal anti-corruptie organisaties uit OS-landen een Open Brief opgesteld. Deze brief zal tijdens de conferentie eind mei worden aangeboden aan de aanwezige regeringsvertegenwoordigers.

De komende weken willen Hivos en TI zoveel mogelijk handtekeningen van maatschappelijke organisaties waar ook ter wereld verzamelen om de tekst van de Open Brief kracht bij te zetten. Hivos nodigt daarom ook uw organisatie uit de Open Brief te ondertekenen. Lees verder.

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?
Hivos_logo1

Hivos

Wij zijn Hivos, een internationale organisatie die zoekt naar nieuwe oplossingen voor hardnekkige wereldproblemen. Met slimme projecten …
Profielpagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer