Partnerbericht

Tweede uitzending 1%SHOW in het teken van ‘storytelling’

1%SHOW
De 1%SHOW (onepercentlive.com) is de maandelijkse liveshow van 1%CLUB, via live-stream, die draait om interactie met de online kijkers: via chat, Twitter (#1pcshow) en Facebook praat je mee over de onderwerpen die aan tafel besproken worden. Vanuit AmLab worden de laatste nieuwtjes gedeeld en is er live-muziek.
 
STORYTELLING & BRANDING
Het thema van de tweede uitzending, vrijdag 2 december, is ‘storytelling & branding’: hoe vertel je jouw verhaal en zorg je dat deze eruit springt? Aan de hand van concrete voorbeelden wordt hierover in discussie gegaan met de gasten aan tafel en met de kijkers, die via onepercentlive.com meekijken en -praten.

ONLINE PUBLIEK
Met de 1%SHOW richt 1%CLUB zich op een online publiek die betrokken wil worden, op een manier die bij hen past. Zodoende heeft 1%CLUB onder meer de maandelijkse nieuwsbrief afgeschaft en is men volledig overgegaan naar deze interactieve vorm. Tijdens eerdere events, zoals het 1%EVENT en 24 UUR ACTIE, heeft 1%CLUB ervaring opgedaan op het gebied van livestreaming en is de 1%SHOW een volgende stap hierin.

1%CLUB
De 1%CLUB (1procentclub.nl) is dé internationale marktplaats die slimme ontwikkelingsprojecten koppelt aan mensen, geld en kennis. De projecten zijn concreet en behapbaar. Bij de 1%CLUB beslis je zelf aan welk project je 1% van je tijd, kennis en geld wilt bijdragen. En online kun je aan de hand van weblogs, foto’s en filmpjes de voortgang van ‘jouw’ project volgen. Lekker direct, betrokken en transparant. 

De 1%SHOW start vrijdag om 15.00 uur en is live te volgen via onepercentlive.com