TRAIN DE TRAINER

In deze 3-daagse cursus leggen wij de focus op hoe je als trainer op creatieve wijze een training kunt ontwikkelen, met werkvormen die gebaseerd zijn op ervaringsleer. Wat is ervaringsleer en waarom zou je dit gebruiken? Je ontdekt tijdens de training wat deze vorm kan betekenen in jouw werk. Je maakt kennis met de werk- en denkwijze van ervaringsleren. Daarnaast besteden we aandacht aan onderwerpen als, de basishouding van een trainer, verschillende leerstijlen, jouw trainersstijl, presenteren en persoonlijke uitstraling, ontwikkelen en begeleiden van werkvormen, geven en ontvangen van feedback en het omgaan met weerstand in een groep.

Je krijgt als deelnemer na het eerste trainingsweekend opdrachten mee die toegepast kunnen worden in het werkveld. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om te oefenen en (leer)effecten te meten bij jezelf en bij de groep waarmee je werkt. Tijdens de laatste bijeenkomst besteden we aandacht aan hoe je dit hebt ervaren en gaan we dieper in op groepsdynamica in een training. We sluiten de training af met een actieplan dat je helpt om de opgedane kennis en vaardigheden ook in jouw werkpraktijk te integreren.

Praktisch
Datum en tijd: vrijdag 1 juni, zaterdag 2 juni, vrijdag 15 juni van 9.00u tot 17.00u
Locatie: Utrecht, Bemuurde Weerd OZ 3
Kosten: € 495,- inclusief lunch op de drie trainingsdagen

Aanmelden
Om je direct aan te melden voor deze training kun je dit formulier invullen. Je ontvangt vervolgens een bevestiging en een factuur voor de training die vantevoren voldaan moet worden. Aanmelden kan tot en met 18 mei 2012!

Meer informatie?
Stuur een e-mail naar Diane via dianebarkey@criticalmass.nu of bel naar             030-2714956      

Critical Mass – goed

Critical Mass

Critical Mass laat jongeren ervaren hoe conflicten ontstaan. We laten hen voelen hoe het is om buitengesloten te worden of confronteren hen …
Profielpagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer