NUON, IVN en de Nationale Jeugdraad vinden het belangrijk dat op deze dag duidelijk wordt dat jongeren ook een mening hebben over duurzame ontwikkeling. Daarom zijn de Nationale Jeugdraad, NUON en het IVN een project gestart waarbij drie filmpjes gemaakt kunnen worden. Deze filmpjes duren elk vijf minuten en worden op Duurzame Dinsdag vertoond. Jij kan schitteren in een van deze filmpjes als de maker of hoofdrolspeler!

Het thema van Duurzame Dinsdag is dit jaar duurzame consumptie. Onder dit thema passen ontzettend veel onderwerpen waarvan de Jeugdraad, NION en IVN  zich vooral richten op de consumptie van energie.

Heb jij leuke ideeën voor een film over de consumptie van energie? Wil je laten zien hoeveel energie het kost om een kledingstuk te maken of hoeveel energie iemand tijdens een doodgewone dag verbruikt?
Meld je dan voor 4 juli aan voor dit project!

In de week van 9 juli volg je een training waarbij je meer informatie over het project en over energieverbruik te horen krijgt en de kneepjes van het filmvak leert. Daarna ga je in teamverband van 4 tot 8 anderen en onder begeleiding van een filmcoach aan de slag.

Voor aanmelding en voor vragen over dit project kun je mailen naar: maartjetenbrummelaar@jeugdraad.nl

Meer informatie over Duurzame Dinsdag is te vinden op: www.duurzamedinsdag.nl

 

www.jeugdraad.nl/projecten

www.duurzamedinsdag.nl

njr1

Nationale Jeugdraad

Profielpagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer