Tijdens de Startersdag ga je samen actief aan de slag met zaken die belangrijk zijn als je via Youth in Action een internationale uitwisseling op wilt gaan zetten. Onderwerpen die aan bod komen zijn intercultureel leren, jongerenparticipatie en het maken van een solide programmaaanbod. Je krijgt tijdens deze dag een goed beeld van wat er bij de organisatie en uitvoering van een uitwisseling komt kijken. Ook hoor je hoe je subsidie kunt aanvragen bij Youth in Action.

Deze dag is bedoeld voor jongerenwerkers en vrijwilligers die met jongeren tussen de 13 en 25 jaar werken en die meer willen weten over het opzetten van een internationale buitenschoolse jongerenuitwisseling. Ook jongeren die actief zijn in de organisatie van een uitwisseling zijn van harte welkom. Deze dag is trouwens ook interessant voor diegenen die al een subsidieaanvraag hebben gedaan (1 september en 1 november deadline). Je doet een hoop nieuwe ideeën op en je krijgt tips voor de voorbereiding en om de uitwisseling (nog) intercultureler te maken en jongeren actiever te betrekken

Youth in Action is een Europees subsidieprogramma, uitgevoerd door afdeling Internationaal van het Nederlands Jeugdinstituut.

Datum: Donderdag 2 december
Tijd: 9:30-17:00 uur
Locatie: Theater de Musketon, Utrecht
Kosten: deelname is gratis en de lunch wordt verzorgd.
Aanmelden kan via: m.kortenbosch@nji.nl

Meer informatie over het  subsidieprogramma Youth in Action: http://www.youthinaction.nl/

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer