Veiling Tapijt Joost Swarte

De bekende Haarlemse kunstenaar Joost Swarte heeft op verzoek van de gemeente Haarlem een tapijt ontworpen voor de Gravenzaal. Vanwege problemen met de verlijming van de achterzijde moest een nieuw tapijt worden gemaakt. Op 11 juni a.s. om 15.00 uur wordt het oude tapijt van Joost Swarte uit de Gravenzaal in dertien delen geveild. Ook de loper is in de aanbieiding. Op de tapijten staan symbolen die betrekking hebben op de geschiedenis van Haarlem. Op 9 en 10 juni van 13.30 u-17.00 uur zijn de kijkdagen in de Gravenzaal. De opbrengst komt ten goede aan projecten van de stedenband in Mutare. De veiling staat voor deze ene keer onder deskundige leiding van (voormalig) veilingmeester Willem de Winter. Door de ontwerper Joost Swarte wordt er tijdens de veiling een inleiding gegeven.

De stedenband Haarlem-Mutare en het Mondiaal Centrum Haarlem hopen van harte u te kunnen begroeten, zowel bij de opening als bij de veiling!

www.haarlem-mutare.nl

www.mondiaalcentrumhaarlem.nl

www.picha.nl

www.ncdo.nl

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Advertentie

OneWorld-online_banner-600×500 + waaier