Het onderwerp ‘oorlog en vrede’ staat bij veel Nederlanders hoog op het lijstje wereldproblemen die het meeste aandacht vragen. Alle politieke partijen hebben in hun partijprogramma’s een internationaal hoofdstuk. Toch is er in de verkiezingscampagnes en in de media weinig aandacht voor deze onderwerpen. Dat vinden wij onbegrijpelijk. Het kabinet Balkenende IV is immers gevallen over de oorlog in Afghanistan!

Door het invullen van de stemwijzer ‘Stem over de grens’ heb je binnen een paar minuten zicht op welke partijen het beste passen bij jouw standpunten over vrede en veiligheid. Ontdek jouw match met een politieke partij en feliciteer de lijsttrekker via Twitter. Ook kun je jouw match delen met vrienden op Hyves, Facebook en Twitter.

stem-over-de-grens2

stemoverdegrens.nl

www.ikvpaxchristi.nl

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?
pax

PAX

PAX staat voor vrede. Samen met mensen in conflictgebieden en kritische burgers in Nederland werken wij aan een menswaardige, democratische …
Profielpagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Advertentie

OneWorld-online_banner-600×500 + waaier