Partnerbericht

Stageplaats Communicatie

Wil jij deel uitmaken van een leuk team, je visie op cultuur verbreden en je communicatieve vaardigheden verbeteren? Word dan stagiair(e) bij LeidenGlobal!

LeidenGlobal is twee maal per jaar op zoek naar een stagiair(e): voor de  periode 1 februari – 1 juli en de periode half augustus tot 1 februari. De stagiaire bevindt zich bij voorkeur in de laatste fase van een studie aan een Nederlandse universitaire instelling.  De voorkeur gaat uit naar een student met een cultureel en/of internationaal georiënteerde studie.

 

LeidenGlobal

LeidenGlobal is een samenwerkingsverband tussen de Universiteit Leiden en zeven Leidse  culturele en academische instellingen. Doel is intensiever samen te werken op cultureel, educatief en wetenschappelijk gebied alsmede de beschikbare expertise naar buiten toe beter zichtbaar te maken.

 

Werkzaamheden

De stagiair wordt als volwaardig medewerker ingezet op meerdere projecten, en is vooral verantwoordelijk voor het bijhouden van de website (www.leidenglobal.org) alsmede de redactie van de sociale media en de nieuwsbrief. Daarnaast is zij/hij betrokken bij de realisatie van (publieks)conferenties en het uitwerken van plannen met de partners. Hierbij zal de stagiair aanwezig zijn en meehelpen bij vergaderingen en bijeenkomsten die voorafgaan aan deze plannen en conferenties. Wij bieden de stagiair de mogelijkheid zich te ontwikkelen in zijn/haar communicatieve en organisatorische vaardigheden en de mogelijkheid om mensen te ontmoeten die in en om de wetenschap werken.

 

Functieprofiel

Belangstellende studenten moeten aan de volgende eisen voldoen:

  • Sterke en brede interesse voor verschillende culturen
  • Uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk 
  • Relevante universitaire studie
  • Goede communicatieve vaardigheden en duidelijke schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid
  • “Can do”- mentaliteit, zelfstandig en flexibel/snel kunnen schakelen
  • Accuraat/efficiënt

 

Voorwaarden

De stagiair dient gedurende de hele stageperiode als student ingeschreven te staan aan een Nederlandse universiteit. De omvang van de stage is 0,6fte (drie dagen per week); werkdagen in overleg in te vullen. De organisatie biedt een stagevergoeding afhankelijk van de duur van de stage.

 

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in een stageplaats bij LeidenGlobal, stuur dan een motivatie met CV en eventuele referenties naar info@leidenglobal.nl t.a.v. Aphroditi Zoulfoukaridis, manager LeidenGlobal. Via de website www.leidenglobal.org kun je tevens bijhouden wanneer de vacature voor stagiair wordt uitgezet.