Op zondag 30 september start om 12.00 uur de Zilveren Kruis Achmea Loop in hartje Haarlem. Ook dit jaar doet de ‘Stedenband Haarlem-Mutare’ mee met een grote groep lopers, die geld ophalen voor het goede doel in Zimbabwe. De opbrengsten gaan naar het 100 FACES-project. Dit project ondersteunt de honderd sportmensen en gezondheidswerkers die in de verschillende wijken in Mutare actief zijn. De Stedenband geeft deze mensen een gezicht met de campagne 100 FACES. Voor meer informatie over dit project, zie www.100faces.nl.

Op dit moment hebben al 25 lopers zich ingeschreven via Haarlem-Mutare, voor de prijs van €30,- per persoon. Hiervan gaat €25,- rechtstreeks naar het goede doel. Eén van de lopers is Gift Sanyanga, een actieve projectmedewerker in Zimbabwe die enkele weken in Nederland verblijft. De meeste lopers laten zich sponsoren door familie, vrienden, collega’s en andere geïnteresseerden. Sponsoren zonder te lopen is uiteraard ook mogelijk! Een groot deel van het inschrijfgeld gaat immers naar de projecten in Mutare.

Inschrijven via Haarlem-Mutare kan nog steeds! Er kunnen afstanden van 5 en 10 kilometer gelopen worden. Voor de fanatiekelingen bestaat ook de mogelijkheid om de Halve Marathon af te leggen (21 km) en voor de jeugd zijn er de Kabouterloop (750 meter) en de FamilyRun (1,5 km).

Haarlem-Mutare komt haar lopers ruimschoots tegemoet met een hardloopshirt en een goodie-bag na afloop. Ook wordt van iedere deelnemer een foto gemaakt bij de finish. Bent u enthousiast en wilt u meedoen? Of bent u bereid Haarlem-Mutare financieel te steunen? Stuur dan een mailtje naar nick@haarlem-mutare.nl en uw inschrijving wordt binnen een dag geregeld.

Voor meer informatie over de Stedenband en haar projecten, zie www.haarlem-mutare.nl of bekijk de Facebook-pagina van de Stedenband Haarlem-Mutare. 

 

 

Stichting Stedenband Haarlem-Mutare

Postbus 5508, 2000 GM Haarlem

Telefoon: 023-5324008

 

Bezoekadres: Mondiaal Centrum, Lange Herenvest 122 te Haarlem

Website: www.haarlem-mutare.nl

Giro: Postbank 3823435 KvK nr. S41225602

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer