Partnerbericht

Speel mee voor een vreedzame aarde

We zoeken spelers voor het Vreedzame Aarde Spel. Dit is een coöperatief spel met negen verschillende missies. Om een missie te voltooien organiseren deelnemers een activiteit met anderen.

Door het spel leren deelnemers over zowel problemen, zoals klimaatverandering en racisme, als inspirerende personen die oplossingen hadden, zoals Desmond Tutu en Malala Yousafzai. Tijdens de uitvoering van een missie wisselen deelnemers van gedachten en kunnen van elkaar leren. Er is ook een Facebook groep waarop de verschillende teams over hun missies posten en zo andere teams inspireren. Door het spel te spelen krijgen deelnemers dus nieuwe ideeën, meer hoop en maken ze een begin in samenwerken voor een vreedzame aarde.

Om je op te geven vorm je een team van tenminste 3 mensen. Je krijgt de missie dan per email toegestuurd. Het spel begint met een oud document dat is gevonden in een scheepswrak: De Profetie van Kwan Yin. Deze profetie bevat een zeer belangrijke boodschap: iedereen kan zich inzetten om naar een tijdperk van vrede te gaan.

Het spel is bedoeld voor alle leeftijden vanaf tien jaar. Je kunt het spel in 9 weken of in 9 maanden spelen. De keuze is aan de spelers.

Voor meer informatie kan je terecht op onze website, https://peace-power.org/peaceful-earth-game/.