Partnerbericht

Social Enterprise Days 2019

Op 21 november 2019 vindt The Social Enterprise Days 2019 plaats in Utrecht. Tijdens dit jaarlijkse evenement komen Nederlandse impactmakers en pioniers samen op het gebied van sociaal en duurzaam ondernemen. Met een inspirerend programma van toonaangevende sprekers, workshops en creatieve sessies wordt er aandacht gevestigd op Sustainable Development Goal 17: ‘Partnerships for the Goals’.

Hoe kun je bijdragen aan een toekomst die circulair, inclusief en armoedevrij is? Welke grenzen moet je als bedrijf of organisatie overschrijden om te gaan voor een betere toekomst? En wat levert dat op voor jou, jouw organisatie en de samenleving? Tijdens de Social Enterprise Days 2019 wordt er onderzocht hoe ondernemers, bedrijven, maatschappelijke organisaties én individuen op een slimme manier hun krachten kunnen bundelen om een gezonde, inclusieve en welvarende wereld te bouwen waar we trots op kunnen zijn. Een dag, waarin we werken aan ‘Grensoverschrijdend samenwerken in de 21e eeuw’ en deelnemers gegarandeerd naar huis gaan met nieuwe perspectieven en connecties. 

Met een inspirerend programma van toonaangevende sprekers, workshops en creatieve sessies wordt er aandacht gevestigd op SDG 17.

Deze sprekers zetten de toon

Gedurende het ochtendprogramma in Tivoli komen Nederlandse koplopers op sociaal en duurzaam gebied aan het woord. Dagvoorzitter Ramiro Gomes Monteiro opent de dag samen met iemand die alles weet over de SDG’s. Na de opening zal keynote-spreker Ton Goedmakers van Vebego International de mensen in de zaal meenemen omtrent het belang en de kracht van sterke samenwerkingen. Vervolgens gaan we de meest relevante thema’s rondom Sociaal ondernemerschap &  SDG 17 voorleggen aan een vijfkoppig panel van experts. We sluiten de ochtend af met een inspirerend keynote-interview met Robin Berg van We Drive Solar.

Workshops, Marketplace & Pitchpodium

In de middag vindt er in de Social Impact Factory, na de interactieve lunch, een uitgebreid, relevant workshopprogramma plaats. Onder andere Social Enterprise NL, The Colour Kitchen, One15, Code Sociaal Ondernemen, Sinzer, Rainbow Collection, Social Impact Factory,  Connect4Value, Dutch.com, Generous Minds en Starters4Communities zullen deze interactieve workshops geven. Gedurende de middag zal er ook een marketplace geopend zijn waar u o.a. nieuwe connecties kunt opdoen en waar meerdere sociale ondernemers hun missie gaan toelichten d.m.v. hun producten te laten zien en/of te proeven. Tevens zal er een “pitchpodium” zijn en vindt hier de netwerkborrel plaats vanaf 15.30 uur.

 

Tickets zijn verkrijgbaar via www.socialenterprisedays.nl. Voor start-ups, scale-ups en studenten zijn er kaarten beschikbaar tegen een gereduceerd tarief. Early Bird tarieven gelden tot 20 oktober 2019.