Partnerbericht

September Yente maand!

Stichting Yente bestaat 10 jaar! En dat vieren we op 27 september met een kleurrijk event in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam, met een divers programma over alles waar Yente voor staat: Het verbinden en versterken van vrouwelijke ondernemers wereldwijd. 

De dag wordt geleid door Marcia Luyten, en zij zal in gesprek gaan met onderneemsters en experts uit Nederland en uit het Zuiden. Tegen welke drempels lopen onderneemsters aan? Hoe dragen de vrouwelijke ondernemers bij aan een betere wereld, en hoe kunnen we dat versterken?

Er wordt teruggeblikt op wat er bereikt is in 10 jaar Yente, en natuurlijk wordt er ook naar de toekomst gekeken. Inmiddels zijn er twee Yente Women’s Business Centres geopend, een in Kenia en een in Peru, en we zetten in op een veelvoud daarvan.

Ook is er een gesproken column van Marc Broere, hoofdredacteur van Vice Versa, er zijn Yente onderneemsters uit Peru, er is muziek, en het geheel wordt afgesloten met een wereldborrel.

Meer weten of komen, kijk hier: Creating the Connection

We sluiten de maand af met een sportieve activiteit, de Heldenrace. Enthousiaste vrijwilligers lopen aangemoedigd door onderneemsters uit Peru 6 km voor Yente. Sluit je ook aan bij het Yente team en/of sponsor ons Heldenteam!