donderdag 2 october zal op de 4e vrijplaats circulaire economie van het rijskduurzaamheidsnetwerk een sandboxversie van search & share, de nieuwe google, gepresenteerd worden. http://rijksduurzaamheidsnetwerk.ning.com/

search & share is de nieuwe google die bestaande deelinitiatieven aan elkaar verbindt, een beetje zoals een bank ondernemers financiert.

de casus van deze vrijplaats is: "Grondslagen voor een Circulaire Samenleving: Casus afvalloze regio Zuid-Oost Brabant".

We kunnen mooie ideeen bedenken, maar zonder verandering van het besturingssysteem dat de problemen veroorzaakt blijft het vechten tegen de bierkaai. In de zesde pilaar geven we mbv de ideeen en mogelijkheden die gedurende de dag naar boven komen handen en voeten aan het nieuwe besturingssysteem dat momenteel aan het ontstaan is. De problemen van vandaag zijn het resultaat van het marktprincipe: voor wat hoort wat. Het alternatief kennen we allemaal allang al, dat is het zorgprincipe dat we thuis aan de keukentafel hanteren: ik doe wat ik kan en ik neem wat ik nodig heb. Tijdens de vrijplaats zullen we de ideeen en mogelijkheden van de dag mbv het zorgprincipe aan elkaar smeden. We gebruiken daarvoor een sandboxversie van search & share, de nieuwe google. Deze nieuwe google stelt ons in staat om te delen ipv te ruilen. Zie ook guts4roses.org.

De toekomst is aan een mondiale keukentafel waaraan we voor elkaar zorgen. De huidige generatie social media zijn onvoldoende geequipeerd om die keukentafel gestalte te geven. Tijdens de vrijplaats zullen we een sandboxversie spelen van search & share, de nieuwe google. Deze nieuwe google stelt ons in staat om te delen ipv te ruilen. Op deze delende manier willen we alle ideeen die gedurende de dag het licht zien aan elkaar smeden. Zie ook guts4roses.org.

futurefurniture

Future Furniture

wij willen een zoekmachine bouwen, of eigenlijk een planmachine, die de explosie aan deelsites met elkaar verbindt. we werken volgens de …
Profielpagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer