Partnerbericht

Ren mee met de 2Charity Run op 26 Mei voor jouw goede doel!

2Charity Run

Op 26 mei 2013 is de eerste 2Charity Run in Hilversum, dé sponsorloop van Nederland. Bedrijven, scholen en particulieren kunnen zich inschrijven voor dit hardloopevenement. Deelnemers verbinden de sponsoring aan één van de deelnemende goede doelen en kiezen de afstand. Dus doe mee en voel je goed!

Meedoen is eenvoudig

 
1. Schrijf je online in als individu, groep, school of bedrijf
 
2. Sluit je aan bij een goed doel en kies je afstand
 
3. Start met trainen en het inzamelen van geld via de actiepagina
 
4. Ren op 26 mei 2013 samen met anderen mee en deel je betrokkenheid!
 
 
Surf naar de website voor meer informatie: www.2charityrun.nl 
 

 

2Charity Run │5 KM │10 KM │15 KM │21 KM

 
Een sportieve prestatieloop waarbij je kunt kiezen uit vier afstanden. De hoogte van het minimale sponsorbedrag is € 100,-. Via de online fondsenwervingspagina met veel tips en trucs is het inzamelen van geld leuker en simpeler dan ooit!
 

 

Kids4kids Run │1500 M │5 KM │10 KM │TEAM 4-6 PERSONEN

 
Tijdens de kids4kids Run zetten kinderen zich speciaal in voor andere kinderen die het minder goed hebben getroffen. Het accent ligt op verbondenheid, gezondheid en bewegen. De kids4kids Run is voor kinderen tussen de 6 en 18 jaar. Kinderen van 6 t/m 9 jaar kunnen zich uitsluitend inschrijven voor de 1.500 meter. Van 10 t/m 12 jaar mogen zij ook meedoen met de 5km en vanaf 13 jaar ook aan de 10km. Het sponsorbedrag per team is minimaal € 200,- onafhankelijk van de teamgrootte of het gekozen doel.
 

 

De Business Run │5 KM │10 KM │ TEAM 2-4 PERSONEN

 
Deelnemen aan de Business Run is een goede gelegenheid om een sportieve prestatie met het personeel of relaties te leveren. Een fitte medewerker is goud waard en daarbij is de loop een uitgelezen kans om je betrokkenheid bij de lokale samenleving te tonen en dit samen met anderen bedrijven te delen. Ook hier is het minumum sponsorbedrag  € 100,-* Bekijk online alle extra mogelijkheden voor uw bedrijf.