S.A.P. Underwear

Jong Ondernemen is een project waarin een groep leerlingen van het Nova-college een bedrijf opstart. Het gaat om een écht bedrijf, ingeschreven bij de kamer van koophandel. Iedereen in het bedrijf heeft zijn eigen taken; marketing & verkoop, promotie & Pr, inkoop en & financiën, een directeur heeft de leiding. Doel is door middel van goede promotie zo veel mogelijk producten te verkopen. Aandelen worden verkocht aan kennissen en bedrijven.

 

Zo is S.A.P Underwear ontstaan, een jong, ambitieus bedrijf. De afkorting S.A.P staat voor Safe After Party. Zij leveren boxershorts met een zakje waar plaats is voor een condoom. Er wordt gratis een condoom bijgeleverd. De doelgroep is jongeren tussen 15 en 25 jaar. Zij houden van uitgaan en feesten en is dus de ideale doelgroep voor product én de boodschap 'Safe After Party' te verkopen. Als leuke extra wordt er een grappige tekst op de boxershort gedrukt.

 

Met de stedenband Haarlem – Mutare is een overeenkomst gesloten. Het is de bedoeling dat  10 % per verkochte boxershort aan de stedenband wordt geschonken. Dit geld wordt gebruikt voor ondersteuning van gezondheidszorg, peer education en thuiszorg, in Mutare.

 

Het is wetenschappelijk bewezen dat jongeren iets sneller aannemen van leeftijdsgenoten dan van hun ouders of leerkrachten. Peer education is daar de ideale oplossing voor. Peer education is voorlichting door jongeren aan jongeren. Bij deze vorm van voorlichting krijgen jongeren tussen de 16 en 20 jaar een training waarin ze van alles leren over reproductive health, emotionele gesprekken en omgaan met groepen. Na deze training gaan ze de wijken in om de jeugd van Mutare te helpen en voorlichting te geven.

 

Meer informatie?

Deze boxershort is natuurlijk prachtig om cadeau te geven. Helemaal als u bedenkt dat u hiermee mensen in Mutare helpt. Voor meer informatie en voor bestellingen kunt u mailen naar: sapunderwear@gmail.com

 

Samenwerking.

In 2004 was het de eerste keer dat Stedenband en Flinty's gezamenlijk een activiteit rond Wereld Aids Dag organiseerden. Een goede traditie die ze graag willen voortzetten

www.flintys.nl

www.haarlem-mutare.nl

sapunderwear@gmail.com

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer