Staatssecretaris voor Ontwikkelingssamenwerking Agnes van Ardenne (CDA) is op 13 augustus aanwezig bij de presentatie van de inbreng van Cordaid tijdens de World Summit on Sustainable Development (WSSD), die van 20 augustus tot 4 september 2002 in Johannesburg wordt gehouden.
Het is haar eerste publieke optreden als nieuwe staatssecretaris voor Ontwikkelingssamenwerking.

Duurzame ontwikkeling

Cordaid is met negen partnerorganisaties uit verschillende delen van de wereld aanwezig op de World Summit on Sustainable Development (WSSD). “De armen zijn de oplossing voor duurzame ontwikkeling en niet het probleem”, zo luidt de kernboodschap die Cordaid en haar partners in Johannesburg zullen uitdragen. Staatssecretaris Van Ardenne zal de aanbevelingen van Cordaid in ontvangst nemen en daarop reageren. Zij zal tevens de Nederlandse inzet in Johannesburg met betrekking tot ontwikkelingssamenwerking toelichten.

Meer informatie?

Meer informatie?
Zie voor meer informatie de persuitnodiging met het programma op www.cordaid.nl of bel met Cordaid Communicatie, Mariska Smolders, 070 3136 334 of 06 53428003.

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?
Cordaid1

Cordaid

Profielpagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer