Opdracht
Verhef je stem, en maak een Vredesslam. Let op! Houd er bij het schrijven van de tekst rekening meedat je deze ook voordraagt, in een later stadium van de wedstrijd. Deze wedstrijd is niet voor mensen met podiumvrees. Na een aantal voorrondes komen twee Vredesslammers namelijk in een levendige finale tegen elkaar uit. Stuur je vredesslam in via www.dichttalent.nl.

Slamtips van jurylid en WoordDanser Jeroen Naaktgeboren:

 


Opbouw Wedstrijd

1. Insturen Vredesslams
Stuur je Vredesslam in tekst op via NCRV's DichtTalent. Insturen kan van 31 mei 2008 tot 27 augustus 2008.

2. Voorselectie Vredesslams
De jury selecteert vijftien vredesslams, en nodigt deze vredesslamdichters uit voor de eerste Voorronde van de Vredesslam Battle. Wanneer? De lijst van genomineerden wordt op 2 september 2008 bekendgemaakt.

3. Eerste Voorronde Vredesslam Battle
De 15 genomineerde vredesslammers dragen hun slam voor. De jury kiest uit de 15 genomineerde slammers, tien die doorgaan naar de Tweede Voorronde van De Vredesslam Battle.

4. Tweede Voorronde Vredesslam Battle
Tijdens het voorprogramma van de Nacht van de Vrede komen de tien genomineerde vredesslammers tegen elkaar uit. De jury kiest uiteindelijk twee finalisten die tijdens het hoofdprogramma van de Nacht van de Vrede tegen elkaar uitkomen.

5. Finale Vredesslam Battle
Tijdens het hoofdprogramma van de Nacht van de Vrede, komen de twee finalisten van de Vredesslam tegen elkaar uit. Jury kiest winnaar ter plekke.

 
dichttalent
 
logo-web
 
 

www.ikvpaxchristi.nl

www.dichttalent.nl

pax

PAX

PAX staat voor vrede. Samen met mensen in conflictgebieden en kritische burgers in Nederland werken wij aan een menswaardige, democratische …
Profielpagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer