Wil jij na je studie een baan waarin je kan werken aan een duurzame toekomst? En wil je alvast je potentiële werkgevers ontmoeten of ben je gewoon nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Dan is het National Sustainability Career Event iets voor jou! Meer dan 60 vooraanstaande organisaties zullen je 5 februari op de bedrijvenmarkt laten zien welke carrièremogelijkheden in duurzaamheid zij kunnen aanbieden. Bovendien kun je workshops volgen en nodigen we je van harte uit om mee te discussiëren tijdens de talkshow, waarin gasten als de CEO van Interface, Rob Boogaard, en Bibi Bleekmolen van Fairphone te gast zullen zijn.

Het volledige programma vind je op de site van SustainableMotion. Ook kun je je hier inschrijven! Doe dit snel, want de workshops zitten ieder jaar snel vol. Naast een dosis inspiratie, positieve energie en wellicht een interessante vacature kun je trouwens een superleuke sustainable goody bag verwachten. 

Tot 5 februari!

Locatie: W.C. van Unnik gebouw
Adres: Heidelberglaan 2, 3584CS Utrecht
Tijd: 12:00-18:00
Taal: Engels

Print

Morgen - de landelijke studentenorganisatie voor een duurzame toekomst

Dit is Morgen: het landelijk studentennetwerk dat zich inzet voor duurzame ontwikkeling aan de universiteit en hogeschool. Morgen werkt …
Profielpagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer