Partnerbericht

Online kennis en netwerk direct inzetten voor concrete cases

Gisteren ging het 1%EVENT van start in Nederland, Kenya, Kameroen, Zuid Afrika, Palestina, Tunesië, Somaliland, Indonesië en Sudan. In ieder land zit een groep young professionals die werken aan een case uit een ander land.

Zo is een groep in Indonesië aan de slag gegaan met de case ‘NoBakChich’, een anti-corruptie applicatie uit Kameroen. Vanuit Zuid-Afrika is er een vraag naar Sudan gegaan om een registratiesysteem te ontwikkelen voor studenten aan de academie die onlangs in Kaapstad is opgestart. In Nederland, op het 1%CLUB kantoor in Amsterdam, zijn 50 young profesionals aan de slag met cases uit Indonesië, Somaliland, Kameroen en Tunesië.

Vanaf 13.00 uur vandaag komt de 1%CLUB community samen om daar ter plekke concrete cases op te lossen zoals het designen van een logo, het pimpen van een Facebook pagina of het schrijven van een social media strategie. Het doel van deze middag is om zoveel mogelijk cases op te lossen en ontwikkelingsprojecten een stap verder te helpen.

Het meedoen met het 1%EVENT kan ook online: vanaf 13.00 start de 1%FACTORY en worden de cases opgelost. Via de livestream kun jij ook meedoen! Via de livestream op onepercentlive.com wordt alles uitgezonden en word j direct betrokken. Je expertise inzetten, of je netwerk, kan hierbij direct.

Volgen & meedoen via www.onepercentlive.com