De kracht van een crowdfundingcampagne ligt in het feit dat er maar een korte tijd is om doelstellingen van ondernemers te helpen realiseren. Binnen de afgesproken periode kunnen projecten via Oneplanetcrowd bijvoorbeeld met jouw steun een nieuw product op de markt brengen, of een winkel openen. Toch krijgen we regelmatig te horen van jullie, de crowd, dat jullie het jammer vinden net de boot te missen als er een nieuw interessant duurzaam initiatief succesvol is afgerond en je niet meer mee kunt doen. Dat kan nu wel!

Oneplanetcrowd introduceert de ‘crowdfunding webshop' een online winkel waarin wij een geselecteerd aantal producten verkopen van ondernemers die bij ons hebben gecrowdfund. Zo kan iedereen, ook na de crowdfundingcampagne, blijvend duurzame innovatie steunen.

Producten die o.a. te koop zijn in de webshop zijn bijvoorbeeld de  WakaWaka Power, MYOMY tassen, de slimme thermostaat Thermosmart, houten producten van TWO-O, het BlokXii notitieboekje, Afriek: stijlvolle blazers uit Rwanda, het Grote Problemenboek en Bloom Holland, een stijlvolle lamp met zonnepaneel.

Benieuwd daar de webshop? Neem een kijkje en zoek jouw favoriete gecrowdfunde product. 

oneplanetcrowd

Oneplanetcrowd

Profielpagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer