Partnerbericht

NJR Trainerspool

Voorbeelden van trainingen die we reeds hebben gegeven zijn:

–       een vergadertraining voor het bestuur van jeugdcentra;

–       een mediatraining aan het bestuur van een jongerenorganisatie;

          een training maatschappelijk verantwoord ondernemen aan de eerstejaars  studenten van een hogeschool;

          een debattraining aan middelbare scholieren;

          een training vrijwilligersbeleid aan werkgroepcoördinatoren.

 

Met checklists, concrete tips en aanwijzingen zorgen de trainers er voor dat je het geleerde ook direct kunt toepassen. Bij een mediatraining krijg je bijvoorbeeld niet alleen nieuwe informatie, maar oefen je ook meteen met het schrijven van een persbericht of het geven van een interview. Naast leerzaam zijn de trainingen vooral leuk door de jonge trainers, de afwisselde methodes en energizers.

We streven er naar om zoveel mogelijk jongeren met onze trainingen te bereiken en bieden onze trainingen dan ook tegen een kleine vergoeding aan. Jongeren en jongerenorganisaties betalen € 60,- per trainer per dagdeel voor een training van de Trainerspool. Voor andere (commerciële) organisaties hanteren wij een ander tarief.

Wil je een training aanvragen of meer informatie? Kijk dan op www.jeugdraad.nl/trainerspool of neem contact op met ondergetekende.

Met vriendelijke groet,

Hilda Alberda

Projectmedewerker Trainerspool en Heel Europa // Aanwezig op ma, di, woe en do 

NJR // Kromme Nieuwegracht 58 // 3512 HL Utrecht // T 0302303575  F 0302303585 hildaalberda@jeugdraad.nl // www.jeugdraad.nl

 

NJR (Nationale Jeugdraad) is de landelijke koepel van jongerenorganisaties. NJR wil dat jongeren van 12 tot 30 jaar kunnen meedoen, meedenken en meebeslissen over alles wat voor hen belangrijk is. Of het nu gaat om politieke invloed of een evenement in een gemeente, NJR maakt het mogelijk.