Op zaterdag 26 mei 2012 vindt de 8e editie van de Nacht van de Fooi plaats en zullen verschillende steden door heel Nederland geheel in het teken staan van het motto: ‘Keep the Change, Change the World’. Deze dag en nacht staan deelnemende horecagelegenheden hun fooi af aan een aantal door ons gekozen ontwikkelingsprojecten. Impulsis, ondersteuner van particulier initiatief, verdubbelt de opbrengst van de Nacht van de Fooi! Om zoveel mogelijk fooi op te halen en het Nederlandse publiek bewust te maken van ontwikkelingsproblematiek vinden in de steden allerlei leuke optredens en activiteiten plaats.

Wilt u kans maken dat uw project, gericht op structurele ontwikkelingssamenwerking, in de aandacht komt en meedeelt in de opbrengst van de Nacht van de Fooi 2012? Is uw project kleinschalig, duurzaam en actief in een ontwikkelingsland?

Vul dan het inschrijfformulier in en stuur deze voor 1 januari 2012 op naar: secretaris@nachtvandefooi.nl Meer informatie over de Nacht van de Fooi is te vinden op www.nachtvandefooi.nl. Tevens staat op onze website wat de voorwaarden zijn voor deelname.

 

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer