Partnerbericht

Moederdagboeket voor sterke vrouwen

De hele maand mei, rondom Moederdag, lanceert Topbloemen.nl een speciaal boeket voor Amref Flying Doctors: het ‘Ode aan de sterke vrouw’-boeket. Want alle moeders zijn sterke, onmisbare vrouwen die aan het roer staan van hun gezin.

Ode aan de sterke vrouw
Iedereen die het Amref Flying Doctors boeket koopt, doneert automatisch €2,50. Topbloemen.nl verdubbelt dit bedrag, waardoor wij €5 per verkocht boeket ontvangen. Met deze opbrengst leiden we verloskundigen op, zodat vrouwen in Afrika veilig kunnen bevallen en gezond moeder kunnen worden.

En dat is hard nodig, want er is een enorm tekort aan medisch personeel. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) noemt dit tekort aan goed opgeleide zorgverleners de grootste bedreiging voor de gezondheid in Afrika. Hierdoor overlijden veel mensen aan ziekten die we goed kunnen voorkomen of behandelen. Daarnaast overlijden veel vrouwen tijdens hun zwangerschap of bevalling omdat zij niet de begeleiding krijgen die ze nodig hebben.

De zwangere Cynthia Oning’oi – een ontzettende powervrouw – ontving het boeket alvast om haar te eren voor haar inzet tegen meisjesbesnijdenis, én alvast succes te wensen: over een aantal weken zet zij zelf ook een kleintje op de wereld.

Amref Flying Doctors Topbloemen.nl boeket
Moederdag is natuurlijk hét perfecte moment om je moeder of een andere sterke vrouw te verrassen met een bloemetje!

Verras je ook iemand? Door voor dit boeket te kiezen, draag je er dus tegelijkertijd aan bij dat meer vrouwen op een gezonde manier moeder worden!