Partnerbericht

Mo Mug: 100% duurzame mok met snor

Verbaas jij je ook over het aantal wegwerp koffiebekers dat zich dagelijks opstapelt bij de koffieautomaat? Mo Mug is een leuke mok met een snor gemaakt van duurzaam porselein, die je keer op keer herbruikt. Ondernemer Mick Bröcker wil deze koffiemok naar Nederland halen via crowdfunding.

De Mo Mug komt uit Nieuw-Zeeland, waar het een grote hit is. De mok is dubbelwandig en in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar, met elk een afbeelding van de snor op de voorkant. Ook het deksel is duurzaam, vrij van chemische stoffen en recyclebaar.

Via crowdfunding op platform Oneplanetcrowd.nl, wil ondernemer Mick Bröcker nu de Mo Mug naar Nederland halen. Speciaal voor de investeerders (vroege klanten) is de Mo Mug nu met een extra korting beschikbaar. De kleinste mok (250 ml) kost 14,95, de medium mok (300 ml) 16,95 en de grootste (350 ml) 18,95 inclusief verzendkosten. Uiteraard kun je hier ook prima je kopje thee uit drinken. Investeer mee en jij hebt straks als eerste deze nieuwe duurzame mok in huis!