Op woensdag 2 juni reikt minister Gerda Verburg in de Fokker Terminal in Den Haag de prijzen uit voor de beste businessplannen. Deze uitreiking maakt deel uit van "Growing SMEs (small and medium sized enterprises), It’s Time to Invest" georganiseerd door BiD Network. 

 

Dit evenement staat in het teken van ondernemerschap in ontwikkelingslanden, zo komen verschillende sprekers over dit onderwerp aan het woord, waaronder Prinses Máxima. Daarnaast is er een marktplaats waar ondernemers hun bedrijven kunnen promoten bij investeerders. De businessplan wedstrijd van Agriterra past perfect bij deze dag.

 

Met deze wedstrijd wil Agriterra, die boerenorganisaties in ontwikkelingslanden ondersteunt, boeren stimuleren zich te ontwikkelen als ondernemers. De vijf finalisten, afkomstig uit Niger, Peru, Ecuador, Uruguay en Armenië, zijn aanwezig bij dit evenement en maken kans op een geldprijs van totaal € 45.000.  Dit bedrag zal onder drie winnaars verdeeld worden. Van het totale bedrag is € 30.000 beschikbaar gesteld door het ministerie van LNV en het overige bedrag door Agriterra.

 

Naast de prijs die de finalisten wellicht in ontvangst kunnen nemen, is dit voor hen een goede gelegenheid investeerders enthousiast te maken voor hun businessplan. De dag na dit evenement komen zij ook bij Agriterra in Arnhem hun plannen presenteren.

 

Mocht je interesse hebben om op 2 juni aanwezig te zijn bij "Growing SMEs, It’s Time to Invest", aanmelden voor deze dag kan op http://smeforum2010.org. Deelname kost €45.

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer