In Welvaarders strijden drie jonge hoofdpersonen, Kyan, Liara en Zato voor een betere wereld. Ze strijden tegen het regime van de onderdrukker, zodat producenten een beter leven op kunnen bouwen. De inzet van producten in het spel, maakt het fairtrade principe voor de speler toegankelijk. Handel je in fairtrade producten, dan kan armoede wél bestreden worden. De hoofdpersonen zijn mensen in een prikkelende omgeving, allen hebben zij een sterke eigen identiteit.

 

Hoofdprijs: reis naar Peru

Doe je mee met Welvaarders, dan ding je mee naar de hoofdprijs: een reis voor twee personen naar de producenten van FairMail Cards in Peru. De prachtige foto’s op deze ansichtkaarten zijn gemaakt door kansarme Peruaanse tieners. Win jij deze unieke ervaring dan trek je 10 dagen op met deze jongeren. Los wel eerst de puzzels op, beantwoord de vragen en maak de slogan af. Heb je niet alle vragen goed en ben je niet de snelste: niet getreurd! Vijf spelers maken kans op de 2e prijs; een cadeaubon van € 25, een volgende vijf spelers maken kans op de 3e prijs; een cadeaubon van € 15, allen te besteden bij de Wereldwinkel. Wekelijks ontvangt de top-25 spelers met de hoogste score een fairtrade GSM-hanger. Elke speler kan aan het einde van de game 10% Welvaarders Korting uitdraaien, te gebruiken in de bijna 400 Wereldwinkels en Fair Trade Shops.

 

Fairtrade

Wereldwinkels verkopen niet zomaar cadeaus. Elk product uit het assortiment is met zorg en volgens fairtrade criteria ingekocht. Ondernemers in ontwikkelingslanden krijgen op deze manier de kans een beter bestaan op te bouwen. FairMail Cards bijvoorbeeld biedt jongeren o.a. fotografietraining, parttime werk en begeleiding bij het maken van toekomstplannen. De tieners bekostigen door de verkoop van kaarten hun huisvesting en opleiding. Door fairtrade producten te kopen, draag jij ook bij  aan een betere wereld. Dit jaar bestaan de Wereldwinkels 40 jaar!

 

Speel Welvaarders nu! Wie weet win jij de 14 daagse reis voor twee personen naar Peru of één van de andere prijzen. www.welvaarders.nl

 

 

Voor meer informatie over Welvaarders kunt u contact opnemen met de Landelijke Vereniging van Wereldwinkels, Daniëlle de Jong, T 0345 47 92 50, E ddejong@wereldwinkels.nl of kijk op www.wereldwinkels.nl

 

www.welvaarders.nl, www.welvaarders.com, www.wereldwinkels.nl

 

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer