Stichting Max Havelaar start in september de campagne FiKS: Fairtrade in Koffie & Schone Lucht. Het doel is om zoveel mogelijk partners te vinden die Ethiopische koffieboeren ondersteunen bij de gevolgen van klimaatverandering via de aankoop van eerlijke CO₂-rechten.

Help het FiKSen

Wat staat je te doen? Vorm een duo samen met een andere campagnetijger en werf zoveel mogelijk partners voor de FiKS-campagne: bedrijven, organisaties en individuele huishoudens. Jullie weten wat er gaande is in jullie stad, dorp of buurt. Je ziet vast veel kansen: om aan te sluiten bij bestaande initiatieven of om nieuwe deuren te openen.

Jullie prestaties worden beoordeeld door een onafhankelijke jury van klimaatdeskundigen en duurzame BN’ers. Zij beoordelen de effectiviteit van jullie acties op punten als zichtbaarheid, inspirerend vermogen en natuurlijk het concrete resultaat.

Word rapporteur in Ethiopië

Scoort jouw duo het beste? Dan worden jullie uitgeroepen tot rapporteurs voor Max Havelaar. Jullie mogen op reis naar Ethiopië om meer te leren over het effect van klimaatverandering op de koffieteelt. Aan jullie de taak om daarna zo breed mogelijk te berichten over je ervaringen.

Aanmelden kan tot 17 Juli! Kijk voor meer informatie op http://maxhavelaar.nl/campaigns/fairtrade-in-koffie-en-schone-lucht.

max (1)

Max Havelaar

Profielpagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer