Een tuin opknappen bij een zorginstelling of kinderkamers opvrolijken voor  kinderen met een ontwikkelingsstoornis. Een mooie manier om als bedrijfsteam iets concreets te doen vóór het goede doel. U kunt ook nog een stap verder gaan door er samen met het goede doel op uit te trekken. Samen fietsen, kanoën of survivelen in de polder en zo kinderen, volwassenen of ouderen, vaak met een geestelijke of lichamelijke beperking, de unieke kans geven om er een keer lekker uit te zijn, een dag onbezorgd te lachen en alle zorgen even te vergeten!

Zoekt u het verder over de grenzen,  dan kunt u samen met uw collega’s een ervaring opdoen die betrokkenheid creëert bij een goed doel uit een ander land. Maak kennis met Afrika, Azië of Zuid-Amerika door middel van een kook- of percussieworkshop. Zo leert u op een plezierige manier iets over een andere cultuur en het land van het goede doel. Door een aanvullende presentatie raakt u tevens bekend met de problematiek waar zij dagelijks tegenaan lopen. 

Kortom, er zijn vele manieren om als bedrijf op een leuke, leerzame en concrete manier betrokken te raken bij een goed doel. Een beleving die zeker bijdraagt aan teambuilding, een vergroting van de samenwerking en motivatie. Wilt u het zelf een keer beleven, bekijk hier dan de mogelijkheden

 

 
 

 

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer