Partnerbericht

Maak kans op gratis kaarten voor GoodiesLive!

GoodiesLive! start om 19.00 uur met een 'women support act' in samenwerking met ICCO. Goodies & ICCO willen op GoodiesLive!  samen met 1325 bewuste vrouwen (en mannen) de VN resolutie 1325 onder de aandacht brengen. Dit is een steunbetuiging voor sterke vrouwen in conflictgebieden die opkomen voor hun rechten.

Onder het genot van koffie en Ben & Jerry's ijs kun je leuke, sterke, interessante vrouwen ontmoeten, zoals Llink-presentatrice Froukje Jansen, fotomodel Wendy Dubbeld (o.v.b.), columniste Ebru Umar. Verder kun je genieten van talkshows, dj's en lekkere proeverijen!

Later op de avond trakteert GoodiesLive! op optredens van Neerlands trots: Pete Philly and Perquisite en de internationaal bekende Belgische artiest Gabriel Rios. Het evenement wordt afgesloten met een swingende afterparty met vrouwelijke dj's.

Wil jij de resolutie steunen en naar dit superevenement? Dat kan:
Je koopt de handgemaakte bedel (leuk voor aan je mobieltje) voor € 7,50 (inclusief administratiekosten en verzending) en krijgt de bedel en een gratis toegangskaart voor GoodiesLive! thuisgestuurd. De hanger verbeeldt de wereldwijde solidariteit tussen vrouwen. De oneindige knoop is het symbool voor het eeuwige leven; de vierkante vorm staat voor vrouwelijkheid. Met het aankoopbedrag van de bedel steun je sterke vrouwen die opkomen voor rechten van vrouwen in ontwikkelingslanden.

De eerste 1325 aanmelders krijgen een gratis toegangskaart!

 

Ga naar www.goodies.nl/vrouwenstaansterker