Partnerbericht

Levenskunstenaars gezocht

Togetthere jou uit om samen met 11andere jongeren in juli/augustus 2009 drie weken naar Nepal te gaan.  Samen met je groepsgenoten ga je actief aan de slag. Je onderzoekt een aantal thema’s als vrijheid, vriendschap, werk en vrije tijd. Ook met de lokale bevolking onderneem je veel: je praat, je denkt, je lacht, je werkt, en zo ontdek je veel van het dagelijks leven in Nepal van hun levenskunst.  Speciale aandacht zal er deze reis besteed worden aan de verhouding tussen man en vrouw in Nepal.

 

Terug in Nederland
Wat is er mooier dan jouw kennis en ervaring te delen met zoveel mogelijk mensen? Na afloop vertel je anderen over jouw ontdekkingstocht in Nepal: je houdt presentaties voor groepen en deelt je ‘ verrijkingen met anderen ‘. Natuurlijk bedenk je ook creatieve acties om geld bij elkaar te brengen voor projecten in Nepal.

 

Lokale werkgroep
Bij deelname richt je in je directe omgeving een lokale werkgroep op. Denk hierbij aan mensen van je opleiding, sportvereniging, jongerenclub of kerk. Samen met hen organiseer je plaatselijke activiteiten.

 

Belangrijke data in 2009:  

 

Voorbereidingsdagen:  

14 – 16 mei en 11 – 13 juni 

 Meet & Greet:    

4 juli

 Reis:  

18 juli – 8 augustus (  kleine wijzigingen voorbehouden )

 Terugkomweekend:   

nog te bepalen
Kosten
Je betaalt 600 euro als bijdrage aan de reis- en verblijfskosten.

Daarnaast organiseer je samen met je eigen werkgroep acties om 2500 euro of meer bij elkaar te brengen voor projecten van Kerk in Actie en ICCO in Nepal. Natuurlijk ondersteunen de mensen van Togetthere jou hierbij.

 

Deelname: Ben je tussen de 16 en 25 jaar? Houd je van uitdaging en ontmoeting met andere culturen?  Kijk dan voor meer informatie op www.togetthere.nl en  schrijf je in  vóór 10 april 2009. 
LET OP: Reageer snel, er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar!