Partnerbericht

Leen uit met je hart én ontvang nu 4% rente!

Rogelio is eigenaar van een kleine supermarkt, en kan met een lening van Lendahand deze uitbreiden en 2 vaste medewerkers aannemen.

Onderneemster Juliet heeft een groeiend IT bedrijf. Het is een hecht familie-bedrijf, en met een lening willen ze meer klanten gaan werven met betere service. Daarnaast kan ze 4 nieuwe medewerkers in dienst nemen om haar te helpen bij de groei.

Pablo is eigenaar van Perfosuelos. Hij doet bodemonderzoek voor de overheid. Met een lening kan hij verouderde apparatuur vervangen en neemt hij 3 mensen aan om hem te helpen met het uitbreiden van zijn zaak.

Maribel heeft een rozenkwerkerij en teelt knoflook! Het gaat zo goed dat ze met een lening nog een stuk land gereed kan maken voor de knoflookteelt. De lening levert ook nog 2 vaste banen op. 

De leningen hebben looptijden van 18 tot 24 maanden. Elke 6 maanden krijg je de aflossing en rente teruggestort in je Lendahand wallet. De betrouwbare, lokale Lendahand partners screenen de ondernemers en dragen zorg voor de terugbetaling van de lening. 

Heb je al een keuze kunnen maken? We hopen je snel te kunnen verwelkomen als onderdeel van Lendahand!