Fred heeft sinds jaar en dag een vennootschap met een algemene handelsvergunning, maar heeft zich de laatste jaren meer en meer geconcentreerd op de verkoop van klusmaterialen voor bedrijven én huishoudelijk gebruik. Fred koopt zijn voorraden groot in (vaak per container) en verkoopt direct aan particulieren als wel aan tussenhandelaren. Het bedrijf is gevestigd in het centraal gelegen, zakelijke district van Accra, Opposite Ayalolo House.

De belangrijkste leveranciers van Fred zijn Samodar Co. Ltd, Yarahim Co. Ltd en El-Degianz Enterprise Ltd. Hij koopt de voorraden, zoals doorgaans gebruikelijk in Afrika, in met contant geld. De belangrijkste klanten van Fred, die inmiddels een omzet realiseert van 600.000 euro op jaarbasis, zijn Taysec Construction, Ghana Water Co. Ltd, Ayimena Construction en Multi Trades Ltd. 

Er werken nu 6 mensen bij Fred en met de lening zal hij in staat zijn 3 extra mensen aan te nemen. Fred zal met de lening een grote hoeveelheid materiaal inkopen om vervolgens te leveren aan zijn grotere zakelijke klanten. Lendahand verstrekt de lening, samen met lokale partner ABii National, en zal worden terugbetaald in 12 maanden. 

Ga naar het project.

Lendahand

Lendahand

Lendahand is een sociale onderneming die mensen in Nederland de mogelijkheid biedt om te investeren in leningen aan kleine succesvolle …
Profielpagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer