Wat maakt een campagne effectief en hoe helpt het mee aan draagvlakversterking voor ontwikkelingssamenwerking? Op deze en andere vragen geven Alex Klusman en Jacques Monasch tijdens de Lecture antwoord. Het zijn twee campagnestrategen van het eerste uur; Klusman is directeur van campagnebureau BKB en Monasch is consultant strategie en communicatie. Hoewel 80% van de Nederlanders internationale samenwerking ondersteunt en Nederland koploper is met het geven van hulp, is er toch veel onzekerheid binnen de sector. Waar ligt dat aan en wat zijn belangrijke lessen bij het plannen en uitvoeren van campagnes? De doorgewinterde campagneleiders zullen hier verder op ingaan en hun visie geven op campagne voering.

 

Dit is de vijfde van in totaal zeven openbare Lectures in het kader van de Context MasterClass Draagvlakversterking 2006-2007; een trainingstraject voor senior medewerkers van organisaties die zich bezighouden met internationale samenwerking en duurzame ontwikkeling. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marieke Sterenborg op telefoonnummer 030-2737500 of kijken op de website: www.contextmasterclass.nl.

 

Aanmelding Lecture

Wilt u deze Lecture bijwonen? Meldt u zich dan aan door een email te sturen naar Context via info@developmenttraining.org. De Lecture is vrij toegankelijk.

Ontvangst met koffie en thee vanaf 9.00 uur; aanvangstijd Lecture 9.30 uur.

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer