Partnerbericht

Koop bewust, koop een refurbished iPhone

 

We worden steeds milieubewuster en kiezen dan ook steeds vaker voor duurzaam. Waarom nieuwe spullen kopen als je ook voor hergebruik kunt kiezen? Dat geldt voor allerhande gebruiksartikelen en dus ook voor je smartphone. Uiteraard ben je graag in het bezit zijn van een mooie en goed werkende iPhone. Maar is een nieuwe altijd nodig? Er zijn uiteraard verschillende aanbieders die een abonnement in combinatie met een nieuwe iPhone extra aantrekkelijk maken, maar uiteindelijk betaal je toch de kosten van je smartphone op de een of andere wijze terug. En merk je eigenlijk het verschil tussen nieuwe of juist refurbished iPhones? Wellicht voel je je veel beter als je een smartphone kiest die niet rechtstreeks uit de fabriek komt, maar wel het zelfde biedt.

Tweedehands of refurbished iPhones, wat is verstandig?

Je kunt natuurlijk kijken of je in het circuit voor tweedehands elektronica met veel prijsvoordeel een iPhone als occasion kunt kopen. Je snapt dat dit dan meestal niet het allernieuwste model is, maar je weet dat ook de iPhones van de afgelopen jaren zeker aan je verwachtingen zullen voldoen. De prijs van een tweedehands iPhone kan behoorlijk verschillen met zijn nieuwwaarde. Het is echter de vraag of je waar voor je geld krijgt. Wat gebeurt er als bepaalde onderdelen niet meer goed werken en na korte tijd defect raken? Hoe zit het met je garantietermijn, als daar al sprake van is. Wie zekerheid én een prijsvoordeel wil, kan veel beter uitkijken naar refurbished iPhones.

Het grote voordeel van refurbished iPhones

Refurbished iPhones kunnen formeel tweedehands zijn, maar ook ex-etalagemodellen of demonstratiemodellen zijn. Je koopt dan bewust een smartphone die zo goed als nieuw is, maar toch wel met een oog voor duurzaam. Refurbished iPhones worden pas aangeboden als ze van binnen en van buiten grondig zijn nagekeken. Alle onderdelen die niet meer volgens specificatie werken, zijn vervangen. Onderdelen die snel slijten of al slijtagesporen vertonen, zijn eveneens weggenomen en vervangen door correct werkende items. Je mag ervan uitgaan dat refurbished iPhones exact zo werken als je zou verwachten van een model in nieuwstaat. Aanbieders van refurbished iPhones staan voor hun kwaliteit en geven je in de meeste gevallen een ruime garantietermijn. Je mag dit zien als een vertrouwen in eigen prestaties en werkwijze, waar je veel zekerheid uit haalt. Als je de prijs van een refurbished iPhone vergelijkt met de nieuwwaarde, profiteer je in de meeste gevallen van een aanzienlijk prijsvoordeel.

Refurbished iPhones van Phonely

Phonely is een van de bekendere aanbieders van refurbished iPhones. Of je refurbished Apple iPhone nu afkomstig is van een voorgaande gebruiker of een restant uit een verkoopvoorraad is, elk exemplaar wordt grondig getest en waar nodig gereviseerd. Op de ongestoorde werking van je toestel durft Phonely maar liefst twee jaar garantie te geven. Ben je in de markt voor een iPhone X, een iPhone 8, of geef je de voorkeur aan een model van een voorgaande generatie? Als je kiest voor een van deze refurbished iPhones, kies je direct ook voor duurzaam.

Deze advertentie is tot stand gekomen door GreenAds