Het Klimaatplein organiseert, in samenwerking met Netbeheerder Liander en de Missing Chapter Foundation, een actiegerichte inspiratiemiddag over energiebesparing en duurzame opwekking. Het thema is: Een duurzame kijk op energie. Naast een lezing van onder andere Prinses Laurentien van Oranje is er deze middag de keuze uit maar liefst zestien praktische workshops.

Workshops en lezingen
Het openingswoord wordt verzorgd door Prinses Laurentien van Oranje, oprichter en directeur van de Missing Chapter Foundation. Deze stichting stelt zich ten doel huidige besluitvormers in contact te brengen met de verfrissende ideeën van toekomstige besluitvormers op het gebied van duurzame en strategische dilemma's.

Jan van Oorschot, directeur Klant & Markt van Netbeheerder Liander, laat je zien hoe duurzaamheid zijn invloed heeft op het transport van energie. En tenslotte geeft Arthur Petersen je een update van de stand van zaken in de klimaatwetenschap en gevolgen voor het Nederlandse bedrijfsleven. Arthur is Hoogleraar aan de VU Amsterdam en UCL Londen en actief bij het VN klimaatpanel IPCC. 

Een overzicht van de zestien workshops en wijze van aanmelding vind je op deze webpagina. Het evenement vindt plaats op donderdag 23 oktober aanstaande vanaf 13.00 uur bij Cultuur en Congrescentrum Antropia te Driebergen (naast NS station Driebergen-Zeist).

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer