Partnerbericht

Kom naar hét duurzaamheidsfestival: ACT.!

ACT. is hét duurzaamheidsfestival van ASN Bank en vindt op zondag 22 september 2019 voor de derde keer plaats. Dit jaar is het thema ontdACT. en verandert het terrein van Weelde in Rotterdam voor één dag in een inspirerend duurzaamheidswalhalla.

Wat is er te doen op ACT.?

We nemen je als bezoeker mee op reis. Samen ontdekken we de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van duurzaamheid, klimaat, mensenrechten en biodiversiteit. Raak geïnspireerd door workshops en speeches van dwarsdenkers en pioniers met baanbrekende ideeën met onder andere Tim Hofman, Peter Kuipers Munneke en meer. Geniet van de muziek, het theater en het (h)eerlijke eten en drinken. Kortom, een dag boordevol met duurzame ontdekking!

Tickets
Een ticket voor ACT. kost € 7.50. Hiervoor krijg je enkele muntjes én een inspirerende dag. Breng gerust je eigen waterfles mee. Een ticket koop je hier: www.act-2019.eventbrite.nl

Over ACT.
ACT. vindt plaats op zondag 22 september van 13:00 tot 19:00 op festivalterrein Weelde in Rotterdam. ACT. staat voor muziek, workshops, speeches, theater, baanbrekende ideeën, en ruimte om te relaxen met eerlijk eten en drinken.

Wie organiseert ACT.?
ACT. is een initiatief van ASN Bank in samenwerking met ondernemers van Voor de Wereld van Morgen.

Voor wie?
ACT. Is voor iedereen die zin heeft in een middag vol muziek, speeches, theater, workshops, baanbrekende ideeën, en eerlijk eten en drinken.

Andere vragen?
Voor vragen kun je ons het beste een bericht sturen via de Facebookpagina van ACT., of mailen naar evenementen@asnbank.nl. Bekijk hier de after-movie van 2017!