Wil je weten wat er in het KIT te doen is raadpleeg dan de elektronische KIT Agenda. Onder ‘Wat is nieuw?’ kun je wanneer je ook inlogt zien welke nieuwe informatie recent aan de KIT website is toegevoegd.

Nieuwe en vernieuwde KIT website rubrieken

Sinds mei 2001 heeft de KIT website een nieuwe rubriek: KIT Projecten Belicht, waarin KIT medewerkers vertellen over een specifiek project. In de eerste edities van de zomer kwamen projecten van KIT Biomedical Research, KIT Publishers en KIT Culture aan bod. Wie snel een indruk wil krijgen van de expertise en activiteiten van de verschillende KIT afdelingen kan nu KIT’s expertisepagina’s raadplegen. Deze zijn voor alle KIT afdelingen zowel in het Engels als Nederlands beschikbaar. KIT’s projectendatabase biedt een overzicht van de projecten die de afgelopen jaren zijn uitgevoerd door de KIT afdelingen. Het is sinds kort mogelijk te zoeken op: werelddeel, land, afdeling, trefwoord, financier, cliënt en partner. Het KIT doet ook veel voor jongeren; op de KIT website vind je een overzicht. Op de website zijn er onder meer bronnen voor scripties. KIT Tropentheater heeft een vrolijke interactieve website gemaakt voor kinderen in het kader van het programma ‘All in the Family’.

KIT Information Services presenteert regelmatig informatie specials over actuele onderwerpen als: malaria, de sectorale benadering en kennismanagement.

On line dienstverlening en interactiviteit

Inschrijven voor cursussen gender, biomedical research en health care training; KIT brochures bestellen; Kaarten bestellen bij KIT Tropentheater; Boeken bestellen bij KIT Publishers; Boeken reserveren en zoeken in de catalogus van KIT Library; Reisgenoten zoeken via het reizigersprikbord van KIT Tropenmuseum; Driemaandelijkse virtuele expositie in KIT Fotobureau’s fotogalerij; Discussiëren bij KIT Tropenmuseum.

Met ingang van 15 januari 2002 kunt u zich abonneren op de KIT-e-newsletter. Via e-mail krijgt u dan regelmatig bericht over welke nieuwe informatie op de KIT website te vinden is. Wilt u zich alvast opgeven? Stuur dan een bericht naar Communication@kit.nl.
Wij horen ook graag wat u van onze vernieuwde website vindt.

KIT website
KIT Projecten Belicht
KIT Projecten Belicht
KIT Projecten Belicht

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer