Wil jij meedoen aan de Wereldvrouwen-campagne? Het gaat om de ongelijkheden die er wereldwijd nog steeds zijn tussen vrouwen en mannen op de werkvloer en binnen de vakbeweging. Als CNV Internationaal willen wij een steentje bijdragen aan oplossingen, door goede ervaringen te verzamelen en uit te wisselen. Een eerste stap is de verkiezing van Wereldvrouw. Op de speciale website http://www.cnvinternationaal.nl/wereldvrouwen stellen 4 vrouwen zich voor. Jij (maar bijvoorbeeld ook je familie, vrienden en collega's) kunt op een van hen stemmen.

Op Internationale Vrouwendag 8 maart is de uitslag bekend. De winnares is vervolgens de komende tijd ónze voorbeeldvrouw. Met haar willen de problemen die vrouwen tegenkomen inventariseren, aankaarten en oplossen. Oftewel: meer vrouwen naar de top!
Mijn vraag aan jou: Wil jij ook je stem uitbrengen? Ons doel is minstens 3.000 reacties. We zijn al ver. Maar het is nog niet genoeg. Dus, klik op deze link http://www.cnvinternationaal.nl/wereldvrouwen en breng je stem uit. Je maakt je ook kans op een 'Meet & Greet' (ontmoeting) met jouw Wereldvrouw. Op de site lees je er alles over. Alvast erg bedankt!!!

En o ja, stuur deze link http://www.cnvinternationaal.nl/wereldvrouwen op jouw beurt weer door naar jouw vrienden, familie, collega's en bekenden!!!

Groetjes, ……..

http://www.cnvinternationaal.nl/wereldvrouwen

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer