Partnerbericht

Keniadag: Breng uw project tot grotere hoogte!

Wat kunt u verwachten? In aanwezigheid van de nieuwe Keniaanse ambassadeur in Nederland, mevrouw Rose Makena Muchiri (onder voorbehoud), of een andere vertegenwoordiger van de Keniaanse ambassade zullen we het onderwerp samenwerken met de overheid bespreken. In een interactief seminar leert u alles over fondsenwerving in Kenia. Tom Were van de gerenommeerde Keniaanse NGO KCDF heeft ruime ervaring met lokale fondsenwerving en training op dit gebied. Hij zal u met aansprekende voorbeelden inspireren! Daarnaast zal Wilde Ganzen u meer vertellen over twee speciale programma’s waar uw Keniaanse partner aan deel kan nemen. Eén daarvan betreft een trainingsprogramma om de lokale capaciteiten te versterken. Dit zal worden uitgevoerd door KCDF. Wilde Ganzen biedt deze trainingen aan uw partner aan, ook als u (momenteel) niet met ons samenwerkt! Het andere programma is een lokaal fondsenwervingprogramma. Natuurlijk heeft u ook ruim gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan.

Praktische informatie:
De Keniadag vindt plaats op vrijdag 19 april. Vanaf 12.30 uur is de ontvangst met koffie, thee en broodjes. Het programma duurt van 13.00 – 17.30 uur.
De locatie is De Observant, Stadhuisplein 7 te Amersfoort. Voor meer informatie over route, klik hier.

De voertaal van de Keniadag is Engels.

Deelname is kosteloos. U kunt zich aanmelden door te mailen naar relatiebeheer@wildeganzen.nl. Vermeld u alstublieft uw naam, de naam van uw organisatie en de sector(en) en regio waarin u actief bent. Wees snel; er hebben zich al meer dan 90 participanten aangemeld van de 120 plaatsen in totaal.