Partnerbericht

Junior communicatiemedewerker / content specialist

Wil jij bijdragen aan impactvolle projecten waarin kinderen en jongeren hun talenten ontdekken en zich inzetten voor hun omgeving? En wil jij je inzetten voor kansengelijkheid, verbinding en burgerschap? Dan zoeken wij jou! Voor ons landelijke team in Utrecht zijn we op zoek naar een Junior communicatiemedewerker / content specialist.

Wat ga je doen?

Als communicatiemedewerker ben je verantwoordelijk voor aansprekende content op onze website en social mediakanalen. Je draagt daarmee bij aan de externe positionering van Move en zorgt voor meer zichtbaarheid voor onze projecten. Je ontwikkelt en vernieuwd samen met de coördinator marketing en communicatie verschillende projectmaterialen en ondersteunt de collega’s in de Move steden op het gebied van communicatie. Je vindt het leuk om foto’s, filmpjes en verhalen te maken tijdens onze projecten op scholen. Daarnaast denk je mee over de (communicatie) strategie van Move en ondersteun je bij het organiseren en uitvoeren van campagnes en bijeenkomsten.

Wie ben jij?

Jij kan goed samenwerken met anderen en werkt graag aan een gemeenschappelijk doel. Voor een probleem draai jij je hand niet om, want jij komt met de meest out-of-the-box oplossingen. Je voelt heel goed aan welke communicatiedoelen je moet stellen om onze kinderen, studenten en partners te bereiken! Je maakt daarbij een onderscheid in middel- en lange termijn doelen.

Wat breng je mee?

  • HBO werk- en/of denkniveau;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal,  beheersing van de Engelse taal is een pre;
  • Je bent gek op social media en je werkt graag met Adobe;
  • Je vindt het leuk om met de camera in de hand op pad te gaan;
  • Het is een pre als je kennis hebt van of ervaring hebt met sociale en/of maatschappelijke projecten
  • Ook Interesse in SEO of marketing journey is een pre;
  • De competenties die je mee brengt of die jij je eigen gaat maken bij ons zijn: creativiteit, samenwerking, klantgerichtheid, expertise/vakkennis en plannen en organiseren.

Wat hebben wij je te bieden?

Je komt te werken bij een organisatie met maatschappelijk betrokken en bevlogen collega’s. Samen werken wij in verschillende steden aan mooie projecten die een positieve impact hebben op onze samenleving. Wij vinden het belangrijk om een kansrijke leer-/werkomgeving te creëren waar mensen met verschillende achtergronden zich welkom voelen en de ruimte krijgen om hun capaciteiten te ontwikkelen. Samen met ons werk je aan je eigen ontwikkelplan. Daarbij krijg je de ruimte om met eigen ideeën te komen over hoe we nog meer impact kunnen maken. Het startsalaris, gebaseerd op een 36-urige werkweek, is € 2.400,-. Daarnaast krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33% en bouw je maandelijks een loopbaanbudget op welke je kunt inzetten voor je persoonlijke ontwikkeling.

Wie zijn wij?

Move zet zich in voor kinderen en jongeren van 10 tot 16 jaar die minder kansen krijgen dan hun leeftijdsgenoten. In onze doorlopende leerlijn van maatschappelijke projecten ontdekken zij hun talenten en welke waardevolle positie zij in de samenleving kunnen innemen. In al onze projecten staat ontmoeting centraal: kinderen, jongeren en studenten ontdekken samen andere leefwerelden en verbreden hun perspectief. Bubbels breken en de afstand tussen mensen verkleint. Move verbindt en verruimt blikken!

Info & reageren

Meer info? Check: www.stichtingmove.nl. Heb je nog vragen of wil je een extra toelichting? Neem dan contact op met Ties de Theije, telefoon 06 5107 67 23 of mail naar ties@stichtingmove.nl.Wil je ons team komen versterken in deze rol? Dan horen we graag van je!