Goodforall, bekend van de MY PAPER BAG, brengt twee nieuwe tassen uit via crowdfunding platform www.oneplanetcrowd.nl. Koop je een tas, dan geeft Goodforall ook een schooltas aan een kind in Calcutta. Crowdfunders krijgen bovendien maar liefst 25% korting op de winkelprijs.

De MY PAPER BAG is door en door getest in gebruik; stylish Dutch Design en ecologisch gelooid stoer buffelleer. 100% fairtrade geproduceerd door vakmensen die de tassen met de hand en met liefde maken. Via crowdfunding platform Oneplanetcrowd.nl wil Goodforall nu twee nieuwe tassen introduceren:

MY PAPER BAG Businessbag (M/V)

Deze gloednieuwe Laptoptas is dé werktas van vandaag. De binnenkant is padded zodat je macbook of laptop veilig is. Je snoeren, muis, papieren, etc. zijn netjes weggeborgen. Te dragen in de hand, over de schouder of crossbody op de fiets.

Voordeel: de tas zal in september in de winkel liggen voor €249,00 maar je bemachtigt hem nu al voor €186,75! Koop de tas hier.

MY PAPER BAG Deluxe (V)

Voor de dames is verwerkt wat Goodforall als grote vraag heeft gekregen: iets groter, rits, vakken aan de binnenkant en een lekker groot extra ritsvak. Daarnaast zal vanaf december deze tas stralen in de hoofdrol als tas van SOOF, in de gelijknamige film van de makers van Gooische Vrouwen.

Voordeel: de tas zal in september in de winkel liggen voor €199,00 maar je koopt deze hier voor €149,99!

Schooltas voor meisjes in Calcutta

Koop je een tas uit deze investeringsactie? Dan geeft Goodforall een gevulde schooltas aan een meisje van het Ananta project in Calcutta die meisjes opvangt uit de armste gezinnen, en ervoor zorgt dat zij een opleiding en gezondheidszorg krijgen.

oneplanetcrowd

Oneplanetcrowd

Profielpagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer