Spelende kinderen op straat
In de hele wereld, van vinexwijk tot sloppenbuurt, van buurtplein tot boerenerf, spelen kinderen buiten. Doen ze wereldwijd dezelfde spelletjes? En hebben ze overal evenveel plezier? Om dat in beeld te brengen organiseren de ASN Bank en Cordaid Kinderstem deze fotowedstrijd. Dus: fotografeer op straat spelende kinderen en doe mee aan de wedstrijd!

Prijzen en tentoonstelling
De Nederlandse winnaar van de wedstrijd wordt ambassadeur ASN Jeugdsparen 2009. Via deze jeugdspaarrekening steunen de ASN Bank en haar klanten straatkinderprojecten van Cordaid Kinderstem. De winnaar krijgt ook een rekening ASN Jeugdsparen met een saldo van 100 euro, en kaartjes voor de musical Hoe overleef ik mijn eerste zoen, naar het boek van Francine Oomen. De tien beste fotografen ontvangen een mooi fotocadeau.

De winnaar wordt in december bekend gemaakt. De beste foto’s van kinderen over de hele wereld zijn vanaf begin 2010 te zien op een speciale tentoonstelling. Ze komen ook te staan op de duurzame actiewebsite voordewereldvanmorgen.nl

Hulp aan straatkinderen
Wereldwijd leven meer dan honderd miljoen kinderen op straat, vooral in de sloppenwijken van steden. Zij zijn kwetsbaar en worden vaak slachtoffer van geweld en misbruik. Cordaid Kinderstem zet zich in voor deze kinderen, in samenwerking met lokale partnerorganisaties. Sinds 2002 werken de ASN Bank en Cordaid Kinderstem samen. Toen introduceerde de ASN Bank ASN Jeugdsparen. De ASN Bank doneert voor elke nieuwe rekening ASN Jeugdsparen 10 euro aan Cordaid Kinderstem.

Doe mee!
Meedoen met de fotowedstrijd kan via www.voordewereldvanmorgen.nl/fotowedstrijd.

www.voordewereldvanmorgen.nl/fotowedstrijd

asnbank1

ASN Bank

ASN Bank is de klimaatbank van Nederland die bankiert met respect voor mens, dier en natuur. Daarnaast dragen we ook op andere manieren bij …
Profielpagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer