Journalistiek voor een eerlijke en duurzame wereld

Tussen deze artikelen in,  kunt u lezen over actuele Indiase kunst, de overwinning van hindoe-nationalist Modi met zijn BJP partij in Gujarat, over illegale adopties van Indiase kinderen, over de held van de Dalits Dr. Bhimrao Ambedkar en zijn bekering tot het Boeddhisme, en over een dierenhospitaal in Rajasthan.

 

In de fotoreportage zijn gelukzoekers in Goa vereeuwigd. Ganesha komt voorbij in de rubriek 'Hindoe-deïties aan het woord' en columniste Veerle stuit op begravenissen in potten.

Verder is er zoals altijd nieuws in het kort en een agenda met muziek, dans, film en theatervoorstellingen in Nederland.

Kortom, een mooie afspiegeling van de enorme diversiteit aan onderwerpen die een land als India te bieden heeft.

U kunt een abonnement nemen op dit enige Nederlandstalige blad over India voor € 20,50 per jaar (5 nummers, inclusief 1 dubbelnummer). Bel, schrijf of mail de LIW voor een abonnement (zie kader hieronder).

 

Voor nieuwe abonnees stellen wij het prachtige fotoboek "Een wereld voor kinderen; opgroeien zonder kinderarbeid" van Peter de Ruiter beschikbaar met een flinke korting. Het 207 pagina's dikke boek met honderden foto's kunt u bij een abonnement op India Nu bestellen voor € 12,50 (inclusief porto). Deze actie duurt tot 1 juli 2008!

Website Landelijke India Werkgroep

www.indianet.nl

Website Peter de Ruiter

www.kinderarbeid.nl

landelijkewerkgroepindianet

Landelijke India Werkgroep

De Landelijke India Werkgroep (LIW) komt op voor de kansarmen in India. Ze doet dat door campagnes, voorlichting en onderzoek. De LIW werkt …
Profielpagina