IKV Pax Christi brengt vanaf komende zomer een deel van haar werkruimte onder bij Seats2Meet in Utrecht, één van de ruim tachtig Seats2meet.com locaties in Nederland.

Naast flexibele kantoorruimte opent IKV Pax Christi op deze manier letterlijk en figuurlijk de deur naar het gedachtegoed achter Seats2meet.com: Society 3.0, waarin uitwisseling van en samenwerking tussen mensen met verschillende talenten centraal staat.

Beide organisaties hebben momenteel al naast elkaar gelegen locaties in Hoog Catharijne in Utrecht. Seats2meet.com is een begrip geworden als werk- en ontmoetingsplek voor zelfstandige creatievelingen en is daarnaast op zoek naar meer duurzame samenwerking met gelijkgestemde organisaties. Als internationale vredesorganisatie met dialoog als essentieel onderdeel van haar werkwijze is IKV Pax Christi een uitgelezen partner.

Vanuit de vredesorganisatie bestond de wens om zich in het licht van haar visie op vredesactivisme te verbinden met wereldburgers die zich vanuit hun eigen expertise op innovatieve manieren willen inzetten om mee te denken over een vreedzame wereld. Door haar kantoorruimte boven het Stiltecentrum in het Godebaldkwartier uit te breiden met ruimte in het naastgelegen Meeting Plaza/Seats2meet.com, ontstaat ook de fysieke ruimte voor deze verbinding.

IKV Pax Christi maakt vanaf de zomer gebruik van zowel vaste werk- en vergaderruimte (S2M Office- en Meetingspaces) als van flexplekken (Workspaces) bij Seats2meet.com.

 

 

 

pax

PAX

PAX staat voor vrede. Samen met mensen in conflictgebieden en kritische burgers in Nederland werken wij aan een menswaardige, democratische …
Profielpagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer