SOCIAAL ONDERNEMEN MET ICCONOMICS

Stap 1 is dan wel dat je een MVO-beleid moet vaststellen. In ICCOnomics staan tips voor hoe je kunt ondernemen met respect voor mens en milieu. 

De volgende 3 stappen geven aan hoe je bij het einddoel kunt komen: systemische verandering. Niet alleen je eigen bedrijf, incluis keten, maar ook andere bedrijven binnen de sector nemen hun verantwoordelijkheid op waar het gaat om verantwoord ondernemen. Denk aan de Fair Trade branche. 

DOWNLOAD ICCONOMICS

ICCOnomics is een visie van ICCO en een tool voor MVO-managers en leveranciers die willen werken met respect voor mens en milieu. Bij ICCOnomics draait het om het respecteren van mensenrechten en de rol van bedrijven daarbij. De boodschap is dat MVO-beleid niet alleen is om goed te doen, maar ook om het bedrijfsbelang te dienen. Hoe dat in z’n werk gaat? 

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?
logo_icco_rgb_1200px_0

ICCO

ICCO is de Interkerkelijke organisatie voor ontwikkelingssamenwerking. Wereldwijd geven wij financiële steun en advies aan lokale …
Profielpagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer