Partnerbericht

Hoge stroomprijs? Produceer je eigen zonnestroom in een zonnepark!

De stroomprijs is de afgelopen jaren flink gestegen. Vervelend? Niet als je zelf stroom opwekt. Dan wordt je voordeel juist groter. Alles wat je zelf opwekt, hoef je immers niet meer te kopen. Je kunt nu een rendement maken van 14% door zelf zonnestroom in een zonnepark op te wekken.

Energieleverancier Vrijopnaam wil zoveel mogelijk mensen in staat stellen zelf zonnestroom op te wekken. Onze klanten kunnen een Paneelopnaam kopen. Met een Paneelopnaam koop je de opbrengst van een zonnepaneel in één van onze zonneparken in Nederland.

Een Paneelopnaam kost eenmalig € 99,- voor 9 jaar de stroomopbrengst. Een Paneelopnaam levert minimaal 250 kWh per jaar. Alle kosten voor onderhoud, reparatie en administratie zijn inbegrepen.

Zonnestroom opwekken kan iedereen!

Zelf geen dak, of geen geschikt dak? Ook dan kun je eenvoudig genieten van dit voordeel. Al enige tijd kun je je eigen zonnestroom opwekken in een zonnepark. De opgewekte zonnestroom wordt afgetrokken van je energierekening.

Lang leve de zon

Hoe meer de zon schijnt, hoe hoger je stroomopbrengst en hoe meer je verdient. En door zelf zonnestroom op te wekken ben je niet alleen duurzaam bezig, je hebt ook geen last meer van prijsstijgingen.

Mee doen? Vraag een offerte aan en lees hoeveel panelen jij nog meer kan kopen.