Partnerbericht

Hoe leert jouw actiegroep of NGO? Kom naar Pakhuis de Zwijger!

De afgelopen maanden is Stroomversnellers-trainer Cihan Ugural het gesprek aangegaan met mensen die actief zijn in een actiegroep, NGO of vakbond. Uit verschillende hoeken van de sociale beweging; van klimaat tot en met bestaanszekerheid en anti-racisme. Hij stelde vragen als ‘hoe wordt er in jouw organisatie geleerd?’ En ‘welke kennis en expertise hebben jullie nodig om de uitdagingen aan te kunnen waar je nu voor staat?

Opvallende uitkomst: grote en kleine organisaties, grassroots-groepen en NGO’s lopen tegen soortgelijke vragen aan. Van besluitvorming tot strategie, en van visie tot evaluatievermogen; er zit een grote overlap in het type vragen dat organisaties hebben om zich verder te kunnen ontwikkelen en om maatschappelijke impact te kunnen vergroten.

Op dinsdagavond 30 januari 20:00 presenteert Stroomversnellers de resultaten van het onderzoek in Pakhuis de Zwijger. We gaan het gesprek aan met mensen uit de sociale beweging zodat iedereen na deze avond geïnspireerd en met nieuwe inzichten verder kan werken aan winnende campagnes.