Partnerbericht

Hardlopen voor Mutare

Ook dit jaar gaan wij van de stedenband Haarlem-Mutare weer Hardlopen voor Mutare. Uw kans om op een gezonde en leuke manier bij te dragen aan onze succesvolle projecten in zusterstad Mutare.

 

Dit jaar willen wij meedoen aan de lopen die door Sport Support georganiseerd worden. Tijdens die lopen organiseren wij onze sponsorloop. Zondag 21 april gaat de eerste sponsorloop van start in Haarlem. Er worden in totaal zes lopen georganiseerd door Sportsupport.

 

De kosten voor de sponsorlopen bedragen evenveel als het normale tarief, maar als jij je voor alle zes de sponsorlopen inschrijft, geven wij jou vijf euro korting! Wel wordt er een bijdrage gevraagd voor de stichting.

Bij deelname aan de sponsorlopen krijg je een hardloopshirt, de nieuwsbrief en toegang tot het eindfeest dat georganiseerd zal worden na afloop van de zes  sponsorlopen.

 

Hoe gaat het in zijn werk? Laat jezelf sponsoren door zoveel mogelijk vrienden, familie, kennissen en/of collega’s. Schrijf je in d.m.v. het aanmeldingsformulier in de bijlage in te vullen. Uiterlijk tot maandag 15 april. De Stichting Stedenband Haarlem-Mutare zorgt verder voor de inschrijving bij Sportsupport, je krijgt een bevestiging van ons wanneer de inschrijving voltooid is. Wij houden u via de mail op de hoogte over de tijden van de sponsorlopen, het ophalen van het hardloopshirt en je hardloopnummer.

Het geld dat wordt opgehaald wordt besteed aan het project 100Faces. Dit project ondersteunt de honderd sport- en gezondheidswerkers die in verschillende wijken in Mutare actief zijn. 100FACES is de campagne van de Stedenband. Voor meer informatie over dit project, zie www.100faces.nl.

 

Je kunt een keuze maken uit de  1, 5 of 10 km. Bij de Achmealoop is er ook keuze uit de halve marathon.

 

Bij deelname maak je kans op leuke prijzen. Er worden prijzen weggegeven voor de snelste loper per categorie, maar de hoofdprijs gaat naar de loper die het meeste sponsorgeld binnen haalt gezien over alle sponsorlopen!

 

Voor verdere vragen kun je terecht bij: elainelisasport@haarlem-mutare.nl

 

Met sportieve groet,

 

Lisa Boere en Elaine van Zijl

Stagiaires Stichting Stedenband Haarlem-Mutare