De Stedenband ontwikkelt en ondersteunt projecten op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, huisvesting, sport en cultuur. De Stedenband ondersteunt in Mutare (Zimbabwe) projecten die voortkomen uit lokale initiatieven en die ten goede komen aan  mensen met lage inkomens. Hiermee kunnen jongeren hun eigen positie in de samenleving verbeteren en mondiger worden ook kunnen lokale belangengroepen zich organiseren en daarmee de democratie op lokaal niveau stimuleren. Voor alle activiteiten van de Stedenband is extra geld nodig. Mede daarom loopt de Stedenband dit jaar mee met de goede doelenloop van de Dam tot Damloop.

 

De Stedenband loopt mee met vijf teams op de vier mijl, wat neerkomt op 6,4 km. 

Het meelopen is gratis, echter wordt gevraagd uzelf te laten sponsoren door bijvoorbeeld vrienden, familie, collega’s of uw sportclub.Vanaf vijftig euro loopt u al mee in een van de Stedenbandteams!

 

Met het meelopen sponsort u niet alleen het werk van de Stedenband, u houdt er zelf ook nog iets leuks aan over! Zo ontvangt u een groepsfoto, krijgt u een bevoorrechte startpositie en kunt u na afloop gebruikmaken van de faciliteiten van het VIP-businessdorp.

 

 

Voor aanmelden en meer informatie:

fabian@haarlem-mutare.nl

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer