Bijen sterven massaal door toedoen van de mens. Ilovebeeing zet zich in om de toenemende bijensterfte, en daarmee verstoring van de natuur en het in gevaar brengen van onze voedselvoorziening terug te dringen. Met bewustwordingscampagnes – misschien heb je wel eens een zakje met zaadjes van bloemen waar bijen dol op zijn ontvangen? – en activiteiten wilt Ilovebeeing op een vriendelijke manier mensen een duwtje in de rug geven om zo de samenleving een stukje duurzamer te maken. Zo kan je een introductiecursus en een praktijkcursus Urban Beekeeping cursus volgen. Hoe vet! Daarnaast bouwt en plaatst Ilovebeeing bijenhotels en bijenpaleizen, zoals in het Westerpark en op de Stopera, om de bijen een thuis te bieden. Bij UMEF geloven we in Ilovebeeing en steunen met de opbrengst van deze avond graag deze BIJzondere organisatie!

De volgende Groene Helden verzorgen het muzikale programma: Wesdex & Georgio Star, Milan Meyberg & Michiel, Camiel Damen (live), Kabale und Liebe, Anton Pieete.

GROENE HELDEN!
Vrijdag 22 augustus 2014 // 23:00 – 05:00
Club Up // Korte Leidsedwarsstraat 26-1 // Amsterdam
www.clubup.nl // www.umef.net // www.ilovebeeing.nl
Tickets: VVK €10,- Deur €12,50 // BESTEL JE KAARTJE HIER!
Evenement op Facebook

Groene Helden werd eerder georganiseerd voor Monkey Business, LiveBuild en WakaWaka in Club Air en Studio80. Enkele artiesten die zich daarbij hebben ingezet zijn o.a. Erick Eerdhuizen (Erick E), Michel de Hey, Estroe, Shinedoe en Wouter de Moor. Komende editie dus in Club Up, een locatie die flinke stappen heeft gezet in het verduurzamen van de locatie. In een interview met directeur Jeron Halewijn van Clup Up en De Kring wordt daar meer over verteld. Hierover later meer op www.umef.net

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer